Напълно възможно е февруари месец да не се случи втората ротация

...
Напълно възможно е февруари месец да не се случи втората ротация
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: ПП-ДБ изведнъж решиха, че Радев е най-големият проблем, а той, че те са шарлатани 

Напълно допустимо е февруари месец да не се случи втората ротация и да се разтури кабинета преди Габриел да заеме позицията на министър-председател и да отидем на избори 2 в 1, юни следващата година. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус ".

" Нужно е просто обединенията, които поддържат този кабинет – това са съответно ГЕРБ и Движение за права и свободи, да решат, че имат интерес просто да пернат към този момент шалтера и да се отиде на предварителни избори, да се хвърли някаква виновност, да речем, за невлизане в Еврозоната или в " Шенген “ до тогава на ПП-ДБ и да завърши по този метод тази ротационна скица. Това е просто въпрос към този момент на политическа сметка. Не е нужно да се случи някакъв прелом. Естествено, че в случай че се случи някакъв прелом, да речем претърпят голям провал на локалните избори – било то ГЕРБ, Движение за права и свободи, Съюз на демократичните сили или ПП-ДБ, някой от тези артисти ще реши да излезе от обединението. Но аз по-скоро съм песимистичен, че това може да стане ", разяснява Шкварек.

" В момента играят една игра “Продължаваме смяната " - “Демократична България ", от една страна, и Румен Радев от друга, а точно – играта по какъв начин да създадем този разказ, който най-добре и елементарно ще се продаде на нашите поддръжници или ще хвърли затова цялата виновност от другата страна. ПП-ДБ отнякъде просто внезапно се разсъниха преди една седмица и взеха решение, че Румен Радев е най-големият проблем в България, въпреки те да го избраха, да го направиха президент. И тази игра явно е, с цел да си измият ръцете с него за това, че е правил коалиция с ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Абсолютно същото нещо прави Румен Радев, който внезапно се сети, че тези хора са измамници, шарлатани и така нататък, като че ли не ги е направил той това, което са, и стартира пък той да хвърля тиня по тях. Те сега си хвърлят тиня един по различен, за по някакъв метод да основат някаква опорка, някакъв разказ за пред главните си гласоподаватели ", сподели още Кристиян Шкварек.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР